Otkup polovnih automobila je od skoro pre par godina postao popularan na internetu i kao takav nije poznat svima koji žele da korite uslugu brze i sigurne prodaje automobila. Otkup i prodaja automobila je najbrži način da brzo dođete do novca za vaš polovan automobil. Ukoliko želite da iskortite ovu mogućnost koja se nepruža svima je mnogi i neznaju da postoji jedini i prvi sajt koji smo mi osnovali da ubrzamo prodaju polovnih automobila u Beogradu i svim ostalim gradovima širom Srbije. Otkupom automobila se sada bave svi ali malo je onih koji ovaj posao poznaju i rade ga pravilno. Često su ljudi ubeđeni da su dobili dobru otkupnu cenu a ni neslute ili nikad ne saznaju da su negde drugde mogli dobiti i veći i bolji iznos za svoj polovan automobil.

Mi se poslom otkupa i prodaje polovnih automobila bavimo preko 20 godina iskustva a preko 10 godina pokrivamo internet tržište na kojem smo lideri sa najboljom otkupnom cenom za sve marke polovnih i novih automobila. Šta smatramo novim automobilima to su za nas automobili u garanciji stim da je ostalo još najmanje 1 godina garancije do isteka kraja grancije.

Pozovite nas i nemojte lutati mi vam možemo ponudti najveću otkupnu cenu za vaš polovan automobil. Naša profesionalna i potpuno besplatna procena, otkup polovnih automobila je jedinstvena u Srbiji i svim gradovima u kojima imamo naše dugogodišnje saradnike koji će u naše i zajedničko ime otkupautomobila.com izvršiti besplatnu procenu vašeg polovnog automobila. Otkupljujemo sve marke automobila: Acura,Alfa Romeo,Aro,Aston Martin,Audi ,Austin,Autobianchi,Bantley,BMW,Bugatti,Buick,Cadillac,Chery,Chevrolet,Citroen,Corvette,Dacia,Daewoo,Daihatsu,Dodge,Ferarri,Fiat,Ford,GMC,Honda,Hummer,Hyundai,Infiniti,Isuzu,Jaguar,Jeep,Kia,Lada,Lancia,Land Rover,Lexus,Lincoln,Lotus,Mahindra,Maserati,Mazda,Mercedes-Benz,Mercury,MINI,Mitsubishi,Nissan,Opel,Peugeot,Pontaic,Porsche,Renault,Rolls Royce,Rover,Saab,Saturn,Saturn,Scion,Seat,Simca,Skoda,Smart,Ssang Yong,Subaru,Suzuki,Toyota,Triumph,Herald,Volkswagen,Volvo,XC60,Yugo,Zastava...

Ništa vam drugo nepreostaje osim da nas pozovete 0646129631 ili postavite online upit na otkup automobila na starnici otkup polovnih automobil ili novih uz besplatnu procnu garantujemo vam najbolju i 100% realnu otkupnu cenu za vaš automobil, kamion, okup kombija, skuter, motor, havarisan automobil.. Pozovite i negubite vreme, besplatno je.

Advertisement

Takođe automobil ili vozilo vrlo lako možete prodati preko naših najpopularnijih Halo Oglasi .